Sarıyer'de yabancı iş adamlarını bıçakla tehdit eden şahıs tutuklandı!

Elinde bıçak olan bir şahıs, Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanlarının da aralarında bulunduğu Arap turistleri tehdit etmişti. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

02 Temmuz 2024 Salı 15:00
Sarıyer'de yabancı iş adamlarını bıçakla tehdit eden şahıs tutuklandı!

Aralarında Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanları Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi'nin de bulunduğu Arap turistleri tehdit eden şahsın tepki çeken görüntülerinin ardından harekete geçilmişti. 

Turistlerin masasına doğru elindeki bıçağı sallayan şahıs, tehditleriyle birlikte sinkaflı küfürler savurmuş, görüntüler büyük tepki toplamıştı. 

"BEN TÜRK'ÜM ARAP MARAP ANLAMAM"

"Delikanlınız gelsin! Ben Türk'üm Arap marap anlamam. Kimsiniz siz! Benim ülkem burası. Bıçak burada, sokmazsam..." ifadeleriyle birlikte ağzından küfür eksik olmayan saldırganın o anları, kafiledeki bir turist tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

PROVOKATÖR TUTUKLANDI

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

İşlemleri için emniyete götürülen M.İ.'nin olay esnasında alkollü olduğu belirlenirken şüpheli 'kasten yaralama' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şahsın tutuklandığı anların görüntülerini paylaşırken; "M.İ. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner63