CHP'li Gökhan Günaydın'ın İmam Hatip nefretine Mustafa Varank'tan sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İmam Hatip okulları nefreti bitmek bilmiyor. Bunun son örneğini ise uçak seferi aksaklığı nedeniyle bileti iptal edilen CHP'li Gökhan Günaydın sergiledi. Günaydın'ın bu paylaşımına yanıt ise Varank'tan geldi.

30 Haziran 2024 Pazar 19:00
CHP'li Gökhan Günaydın'ın İmam Hatip nefretine Mustafa Varank'tan sert tepki

Türkiye'nin milli ve manevi değerlerini aşağılayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde İmam Hatip okulları nefreti bitmek bilmiyor. 

AJET ÜZERİNDEN İMAM HATİPLERİ HEDEF ALDI

CHP zihniyetinin son örneğini ise CHP'li Gökhan Günaydın ortaya kondu.

AJet'in bazı uçuşları Avrupa Hava Sahası'nda yaşanan yoğunluk ve bu yoğunluğa bağlı nedenlerle kısıtlandı. AJet'ten yapılan açıklamada bu nedenle de kimi uçuşlarda aksaklıklar yaşandığı ifade edildi.

NEFRETİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI!

CHP'li Günaydın ise kendi uçuş seferinde yaşanan aksaklıkla ilgili X platformunda bir paylaşımda bulundu ama konuyu THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin Pendik İmam Hatip Lisesi mezunu olmasına bağlayarak hazımsızlığını da gözler önüne bir kez daha serdi.

"DİĞER HAVAYOLLARINI BÖYLE ARAŞTIRIYOR MUSUN?"

Günaydın'ın bu "nefret" paylaşımına yanıt ise AK Partili Mustafa Varank'tan geldi.

Varank, Günaydın'ı da etiketlediği X paylaşımında "Aksaklık yaşayan diğer havayolu şirketlerinin yöneticileri hangi liseden mezun olmuş onu da araştırıyor musunuz? Roma gezisinde İBB'nin parasıyla THY'den uçak kiralarken neden genel müdürün hangi liseden mezun olduğu aklınıza gelmedi Gökhan Günaydın?" diye sordu.

"KİNİNİ KUSMAK İÇİN KONUYU İMAMHATİPLERE GETİRİYOR"

Varank ayrıca "Kinini kusmak için konuyu imam hatiplere getirmeye çalışan; apaçık nefret suçu işleyen bu ayrımcıya ben olsam tıpkı başka ülkelerde yapıldığı gibi bir daha bilet satmazdım." ifadelerini de kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner63