Ayşe Ateş’ten polis korumasını tartışmaya açan hareketler

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden davanın duruşmasına katılan eşi Ayşe Ateş'in hareketi tepki topladı. 'Can güvenliğim yok' diyerek talep ettiği için yanında bulunan polis memuruna kişisel eşyasını taşıttırdı.

04 Temmuz 2024 Perşembe 19:45
Ayşe Ateş’ten polis korumasını tartışmaya açan hareketler

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı 

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Duruşma sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklama yapan Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in polis korumalarına 'emir eri' gibi davrandığı görüntüsü tepki çekti. 

"Can güvenliğim tehlikede" diye iddiada bulunan Ayşe Ateş, kendisini koruması amacıyla yanında bulunan polise açıklama sırasında kişisel eşyalarını taşıttırması sosyal medyada tepki çekti.

Bu görüntünün polislerin itibarını zedelediği yönünde yorumlar yapılırken, bu tür suistimallerin önüne geçmek için acil düzenlemeler yapılması için çağrıda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner63