Son 3 maçı bilmişti! Chat GPT'den Türkiye-Avusturya maçına dikkat çeken skor tahmini

Yapay zeka uygulaması Chat GPT, yarın oynanacak Türkiye-Avusturya maçına ilişkin skor tahmininde bulundu. 90 dakikanın 2-2 berabere bitebileceğini belirten Chat GPT, Türkiye'nin şanslı olması durumunda maçı 3-2 kazanabileceğini söyledi.

01 Temmuz 2024 Pazartesi 10:00
Son 3 maçı bilmişti! Chat GPT'den Türkiye-Avusturya maçına dikkat çeken skor tahmini

   HABER7

A Milli Takım'ın Euro 2024 grubundan 6 puanla Portekiz'in ardından ikinci çıkmasıyla birlikte son 16 turunda rakibimiz Avusturya oldu. Yarın oynanacak maç öncesi heyecan doruktayken yapay zeka uygulaması Chat GPT'nin maç skoru tahmini gündem oldu.

"TÜRKİYE'NİN ŞİMDİYE KADAR Kİ EN ÇEKİŞMELİ MAÇI OLACAK"

Avusturya maçı öncesi bir sosyal medya fenomeni son dönemde her şeyin cevabının sorulduğu yapay zeka uygulaması Chat GPT'ye Türkiye-Avusturya maçını sordu. Önceki 3 maçın sonuçlarını doğru tahmin eden yapay zeka uygulaması salı günü oynanacak maçın Türkiye'nin şimdiye kadar oynadığı en zorlu maç olacağını söyledi.

Chat GPT 4 sosyal medya fenomeninin "Salı günü oynanacak olan Türkiye-Avusturya maçı hakkında kısa bir analiz yapıp bana en olası 2 skoru vermeni istiyorum" sözlerine şu şekilde cevap verdi;

Bence Türkiye-Avustuya maçı Türkiye'nin şimdiye kadar oynadığı en çekişmeli maç olacak. Avusturya, disiplinli ve fiziksel olarak güçlü bir takım. Türkiye hücum gücüyle fark yaratabilir ama savunmayı biraz daha güçlendirmezse zorlanabilir. 

SKOR TAHMİNİ

Maç analizinde Türkiye'nin Avusturya karşısında zorlanabileceğini söyleyen Chat GPT, skor tahmininde ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Yapay zeka uygulaması maçın 2-2 berabere bitebileceğini ancak şansın biraz Türkiye'nin yanında olması durumunda Türkiye'nin 3-2 galip gelebileceğini söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner63