Merih Demiral'in hareketi sonrası ses İsrail'den geldi! Hazmedemediler...

A Milli Takımımızın Euro 2024'deki müthiş Avusturya zaferinin dünya basınındaki yankıları devam ediyor. Milli futbolcu Merih Demiral'in dün akşamki gol sevincini hazmedemeyen İsrail basını, adeta çıldırdı.

03 Temmuz 2024 Çarşamba 09:45
Merih Demiral'in hareketi sonrası ses İsrail'den geldi! Hazmedemediler...

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile Türkiye takımları Leipzig Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İşgalci İsrail'in medyası Kann News ise, Türkiye-Avusturya maçı esnasında milli futbolcu Merih Demiral'ın yaptığı işaretten rahatsız oldu.

Merih Demiral kimdir ve aslen nerelidir? Merih Demiral hangi takımda? Annesi ve babası...Merih Demiral kimdir ve aslen nerelidir? Merih Demiral hangi takımda? Annesi ve babası...

İSRAİL MEDYASI HAZMEDEMEDİ

Demiral'ın yaptığı Bozkurt işaretini "Yahudi karşıtı milliyetçi bir işaret" olarak tanımlayan Kann News'deki haberin devamında "Bozkurtlar örgütü faşist bir terör örgütü olarak kabul ediliyor" şeklinde skandal ifadeler kullanıldı.

KULLANICLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya kullanıcıları, terör devleti İsrail'e bağlı haber kanalının paylaşımına tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar "Adolf Hitler Avusturyalıydı. Tarafını seç" yorumları yaparken bazı kullanıcılar ise "Dünyanın en büyük teröristi İsrail'dir" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DEN 6 GOL YEMİŞLERDİ

Geçtiğimiz ay Ampute Milli Futbol Takımı, EURO 2024 C Grubu'nun ilk maçında terörist İsrail'in takımını 6-0 gibi bir skorla mağlup etmişti.

ALMAN BİLD DE RAHATSIZ OLDU

Merih'in sevinci Alman medyasını da rahatsız etti. Alman Bild Gazetesi sevinçle ilgili olarak "Faşist kurt selamı! Türkiye'nin golcüsünden aşırı sağcı kutlama" başlığını attı. 

ALMANYA'DA TURAN KORKUSU

Bild, "Anayasayı Koruma Dairesi'ne göre 'Bozkurtlar', 'Turan' imparatorluğu için çabalıyor. Bu dünyadaki tüm Türk halklarının yerleşim alanlarını kapsamakta ve Balkanlardan Çin'e kadar uzanmaktadır." ifadelerini kullanarak Türk korkusunu açıkça ortaya çıkardı.

Bozkurt selamını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile ilişkilendiren Bild, MHP'nin Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile müttefik olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner63