SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında sokak hayvanları düzenlemesine ilişkin, "Bize kimse merhamet dersi vermeye kalkışmasın. Timsahın gözyaşı merhametten değildir. " dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Maalesef bu sayı her yıl asimetrik şekilde artıyor. Üstelik çocukalara, yetişkinlere, yaşlılara başka hayvanlara saldırıyorlar. Trafik kazalarına neden oluyorlar. Müdahale edilmedikçe sorun daha da büyüyor. Halkımız sokakların güvenli hale gelmesini istiyor. Çocuklarımız gönül rahatlığıyla okula gitmek parkta oynamak istiyor. Bizim bu arzulara sessiz kalmamız düşünülemez. Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın. Dağdaki eli kanlı teröristlere methiyeler düzenler bize vicdan ve merhamet nutku çekemez. Timsahın gözyaşı merhametten değildir.

Başıboş köpekler en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı parçalamak suretiyle bizden koparıyorlar.

Meclis tatile girmeden Genel Kurula sunacak, taşkınlıklara prim vermeyecek, yasalaştırıp sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz.

Milletvekiline hem de Meclis çatısı altında “katil” diye bağıran da, onu oraya getiren de millete karşı edepsizlik yapmıştır. Biz bu edepsizliğe pabuç bırakacak, boyun eğecek bir grup değiliz.

Cevdet Yılmaz: 'Sert iniş olmayacak'! Cevdet Yılmaz: 'Sert iniş olmayacak'!

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

 

Kaynak: haber7