14 SUBAT
Kur'an ve sünnet biz müslümanların iki bayramımız olduğunu bize bildirmistir. Bunlar dışındaki bayram ve kutlamalar sonradan ortaya atılan bayramlardır ki Islam' ın meşru kılmadığı ümmetin selefinin kutlamadığı bayramlardır. Bunlar yılbaşı, özel bayramlar, sevgililer, anneler, babalar, ögretmenler vs. günler. Biz müslümanlarla hiç alakası olmayan kapitalist sistemin dev pazarının birer aracıdır. 14 Şubat sevgililer gününün maalesef en önemli boyutu da İslam toplumunu yozlaştırmaktır. İnsanları zinaya teşvik ederek toplumu nikahsızlaştırmaktır ve bozuk bir nesil ile ümmetin helakıdır. 
14 Şubat yani sevgililer günü olarak söylenen günün başlangıç tarihi eski Roma imparatorluğu zamanına uzanıyor. O zamanda yaşayan Aziz Valentin adlı papazın zina eden gençleri evlendirdigi icin Aziz Valentin günü olarak da anılmaktadır. Bir Hıristiyan bayramı Roma Katolik Kilisesinin inanışına dayanan bugün de, Pagan ve Hıristiyan adetlerine göre kutsal sayılan bir günü kutlarken aynı zamanda da kapitalist sistemin istedigi şekilde çılgınca bir tüketim içerisine girerek korkunç bir tuzağa düşüyorlar. Sevgililer günü de tıpkı Noel ve diğer günler gibi bize bir kültür emperyalizmi olarak alıştırılmıştır. Osmanlının çöküş döneminde ve Turkiye Cumhuriyetinin kurulduğu yıllarda binlerce misyoner kendi kültürlerini bizlere aşılamak için geldi. Günümüzde emperyalizm, ismi değiştirilerek küreselleşme olarak önümüze sunuluyor. Her önüne geleni sorgusuz sualsiz tüketmeye alıştırılan insanlarımız " bütün dünya kutluyor, neden bizde de kutlanmasın" şeklinde düşünüp tüketmeye kapitalizmin dev kazancına katkıda bulunmaya devam ediyor. En önemlisi de dinimizde asla yeri olmayan bugünlere özenti ile kutlamalar vahim bir durum olarak müslümanlar arasinda yaygınlaştırılması çok tehlikelidir. Efendimiz (s.a.v) " Kim bir kavme benzerse o da ondandır." buyurmuştur. Müslümanlar kendini muhafaza etmeli bugünlerin tehlike boyutunu çocuklarına anlatmalıdırlar, gelecek nesiller için.
Fakat günümüzde müslümanlar kur'an ve sünnetden o kadar uzak yaşıyorlar ki bugünleri hıristiyanlardan daha çok kutlar devamlı batı taklidi şeklinde yaşar hale geldiler. 
Bugünün diğer bir boyutu ise bizim inancımıza, ahlakımıza ve maneviyatımıza gelenek ve göreneklerimize aykırı bir durumdur. Flört denilen tehlikeyi yaygınlaştırmak ve normalleştirmektir. Üzülerek belirtmek gerekir ki bu dönemlerde birçok haramlar işlenmektedir. Bizim dinimizde sevgi bir güne sığdırılamaz yılın her gününe yayılır. Sevgide gün tahsis edilmez yapılıyorsa da o sevgi aldatmacadır sahtedir. Dinimizde sevgi ve muhabbet vardır ve meşru daireler içinde olduğu şekliyle kabuldür. Islam da sevgi üzerine kurulmuştur. Buradaki sevgi adalete dayalı ve gelip geçici değildir. Müslümanın sevgisi nefsin arzularını tatmin edecek bir sevgi değildir. Bugünkü manada nefsi tatmine dayalı sevgililer gününün İslam da asla yeri yoktur. Böyle bir günü kutlamakla toplumu hayasızlaştırmak ve kişiliksizleştirmek istiyorlar. Müslümanlar şahsiyetlidir, kişiliklidir ve aileye toplumu korumak için böyle toplumsal işgale direnir, onlarla mücadele eder. Mevlam bizleri her konuda kendisine teslim olan İslami ilkeler doğrultusunda yaşayan müminler eylesin. Müslüman toplumunu gayri islami ve zararlı olan akımlardan muhafaza eylesin...